Termeni si conditii utilizare site

Utilizarea site-ului www.refill-online.ro implica acceptarea termenilor de mai jos:

Firma Computers Group SRL intretine si opereaza site-ul www.refill-online.ro pentru prezentarea produselor pe care le vinde, pentru efectuarea comenzilor on-line pentru aceste produse sau pentru a permite vizitatorilor sa studieze oferta.

Firma isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile prezentate mai jos fara vreo notificare prealabila.

Prezentele specificatii se adreseaza oricarei persoane care, folosind o conexiune internet, acceseaza acest site.

Continutul acestui site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Computers Group SRL sau a altor firme, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Daca veti considera ca am incalcat drepturile de autor pe care le aveti asupra unor componente ale site-ului www.refill-online.ro va rugam sa ne transmiteti un mesaj in care sa specificati elementele asupra carora revendicati dreptul de autor.

In cazul in care vom considera ca o persoana (fizica sau juridica), a incalcat drepturile de autor pe care Computers Group SRL le are asupra continutului site-ului www.refill-online.ro, atunci firma isi rezerva dreptul de a actiona cu toate mijloacele legale pentru recuperarea prejudiciilor aduse de respectiva persoana.

Completand formularul de comanda, va dati acordul ca datele dvs. sa fie stocate in baza de date mentinuta pe site-ul www.refill-online.ro.

Computers Group SRL se obliga sa respecte drepturile dvs. conform Legii 677/2001, iar la cererea dvs. (mesaj email), se obliga:

  • - sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele personale ale dumneavoastra;
  • - sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, datele a caror prelucrare incalca dispozitiile Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (la sesizarea dvs. sau a organelor abilitate sa ceara aceasta);
  • - sa inceteze prelucrarea datelor dvs. personale.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.refill-online.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Solutionarea eventualelor conflicte aparute intre Computers Group SRL si clientii sai se face pe cale amiabila. Daca nu se ajunge la o intelegere, se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, apelandu-se la instantele judecatoresti romanesti.